TOKAT / ERBAA - Koçak Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programı, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tuğrul PAPAK koordinatörlüğünde okulumuzda gerçekeştirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma günü okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa AKTAŞ koordinatörlüğünde törenle kutlandı.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası, okulumuz Afete Hazırlık Kulübü Rehber Öğretmeni Seda BALCI KURU koordinatörlüğünde uygulanan tatbikat ve program ile gerçekleştirildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz karne ve belgelerini heyecanla aldılar. Tüm öğrenci ve personelimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi biterken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini sağlamak amacıyla dört günlük bir faaliyet planı hazırlanmıştır.

Ock

Enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla, 1981 yılından itibaren her yıl Ocak ayının ikinci haftası, “Enerji Tasarrufu Haftası” olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Ülkemizde de, 2007 yılında Enerji Verimliliği Kanunu’nun kabul edilmesinden bu yana, enerji verimliliği kültürünün oluşturulabilmesi ve bu konudaki bilincin artırılabilmesi için ülke genelinde geniş çaplı etkinlikler düzenlenmektedir.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, bu hızla tüketiminin devam etmesi halinde, yakın bir tarihte kaynakların tükenmesi, hatta üretilemez hale geleceği olasıdır. Bu sebeple enerji kaynaklarının korunması ve tüketimde tasarruf yapılması önem arz etmektedir.

Enerjide küçük önlemler büyük tasarruf sağlamaktadır. Bugünden yapacağımız her tasarrufun geleceğimize katkısı olacaktır. Çocuklara güzel bir gelecek bırakmak için enerji ve enerji kaynaklarında israf yapılmaması gerekmektedir.

Ara

Okul Masa Tenisi takımımız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tuğrul PAPAK antrenörlüğünde ilçe müsabakalarına katıldı. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

20 Aralık 1942 Niksar-Erbaa Depreminin yıl dönümünde Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu'nun talimatları doğrultusunda, Tokat genelindeki tüm okullarda eş zamanlı olarak  19.12.2023 Salı günü saat 11.30' da ÇÖK-KAPAN-TUTUN ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında aralık ayında okulumuzda yapılan çalışmalar sonucu "En iyi afiş/cümle" yarışmasında 1. seçilen Beyza GÖK (3/A) ve Gözde ALP (7/A) madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizin eserleri ilçe genelinde yapılacak olan yarışmada okulumuzu temsil edecektir.

Ara

Yerli Malı Haftası 12-18 Aralık tatihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli gün ve haftalardandır.

Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve "yerli malı kullanmanın önemi" vurgulanır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları muhteşem bir programla kutlandı.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; ebediyete irtihal etmiş olan, şehit olan, emekli olan ve  görevinin başında olan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Ahirete irtihal edişinin 85. yılında Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Okulumuz personel ve öğrencilerinin hazırladıkları 100. Yılında Cumhuriyet Bayramı kutlama programı öğrenci velilerimiz ve Koçak halkının da katılımı ile coşku içerisinde kutlandı.

Cumhuriyet ile nice 100 yıllara...

Kas

Okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı Koçak Köyü sakinlerinden olan Turgut DEDE'ye Okul Müdürümüz Zihni BOZKURT tarafından plaket verildi.

Hayırsever vatandaşımıza okulumuz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.