TOKAT / ERBAA - Koçak Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anmak için düzenlenen Futsal turnuvasında 2. olan Koçak Ortaokulu öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Murat ÖZER´i kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 8 Mart 2017 tarihinde Erbaa Şehitliği´ni ziyaret etti.

Haz

Hem davranışlarıyla hem akademik başarılarıyla hem sportif başarılarıyla örnek olan ve başarılı öğrencilerimize ödülleri verildi.

Haz

2015-2016 Eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilerimiz karnelerini, belgelerini ve ödüllerini alarak yıl sonu tatiline girdiler...

May

Bu yıl ikincisi düzenlenen okullar arası voleybol müsabakalarına okul takımımız erken veda etti.

Ock

EBA içerik ve tanıtımıyla ilgili Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği ve YEĞİTEK´ten gelen Emine GÜNTEPE YEŞİLBURSA´nın katılımıyla gerçekleştirilen seminere okulca katıldık.

Nis

Uzun süredir annesi hastanede yatan personelimiz Muhittin ALP´e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Nis

2015 Yılı ve geçmiş dönem TEOG durumları analizi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ASLAN´a vermiş olduğumuz brifing.

Eski Müdür ve Müdür Yardımcımıza Veda Yemeği

Nis

21 Mart Türk Dünyası ve Toplulukları Nevruz Bayramı Okulumuzca Coşkuyla Kutlandı

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nis

08-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da bu 10 Mart 2015 tarihinde bilim ve teknolojinin önemiyle ilgili şiir, yazı ve vecizeler okunarak etkinlikler yapıldı.

Sivil Savunma Tatbikatı

Tutum ve Yatırım (Yerli Malı) Haftası Etkinlikleri