TOKAT / ERBAA - Koçak Ortaokulu

Koçak Ortaokulu

KOÇAK KÖYÜ FEVZİPAŞA MEVKİİ ERGÜNEŞ SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 ERBAA / TOKAT
Vizyon
Yerelden ulusala, Ulusaldan uluslar arasına doğru Çevresinde tüm yönleriyle örnek olacak bir İlköğretim okulu olmak .
Misyon
Öğrencilerimize; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Çağdaş eğitim metotları ve bilimin ışığında, Kendisine, ailesine, toplumuna, ülkesine ve dünyaya Faydalı bireyler olarak yetiştirmek için Eğitim ve öğretim vermektir.
Başarılar
1-Koçak İlköğretim Okulumuz ,2012 yılı Bu Benim Eserim Proje yarışmasına Matematik dalında FRAKTALLARDA ÇEVRE HESABI adlı proje ile katılmıştır.Samsun bölge merkezi olmak üzere Tokat,Amasya,Sinop,Kastamonu,Ordu,Giresun illerinden müracaat eden yaklaşık 12000 proje arasından ,il elemeleri sonucunda gönderilen 2883 adet proje değerlendirmeye alınmıştır.Bölge elemesi sonucu 80 proje bölge sergisine davet edilmiştir. 2-Geleceğe Enerji Kalsın Projesi Tokat İl Birinciliği Kazanarak İlçenin Gururu olunmuştur. 3-Fen Lisesi, Öğretmen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Lisesi ve Çeşitli Liselere Her Yıl Öğrenci Yerleştirerek Kasaba Okulları İçerisinde Bir İlki Gerçekleştirmiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ders Başlama:08.50 Ders Bitiş:15.45
Yerleşim Yeri
Köyümüz Erbaa İlçe Merkezine Araçla 10 Dakika uzaklıkta olup çevresinde Kozlu, Ezebağı, Cibril Köyleriyle de Komşudur.
Erbaa İlçe Merkezine 8 KM uzaklıkta olup,gidiş geliş yapılmaktadır.